دو

دو جان تا این لحظه 5 سال و 11 ماه و 12 روز تو دل مامانشه

سخنرانی های تد را از کجا ببینیم ؟

سخنرانی در جمع می‌تواند خیلی خیلی وحشتناک باشد، اما چاره چیست؟ وقتی پیشرفت حرفه‌ای شما در گروی آن است، باید فکری به حال این وضعیت کرد. سخنرانی در جمع، یعنی در میان گذاشتن نظرات خود با تعداد زیادی از افراد، یعنی ایستادن در مقابل جمع و بیان صریح و مشخص عقاید و نقطه‌نظرها. سخنرانان بزرگ به‌ خوبی می‌دانند که چگونه صحبت کنند و توجه حضار را برای رساندن پیام خود جلب کنند. در ادامه ۹ ویژگی سخنرانان بزرگ مطرح شده است. این ویژگی‌ها از نظر علمی اثبات شده‌اند. برای اینکه رهبری تأثیرگذار و الهام‌بخش باشید و شما هم ویژگی سخنرانان بزرگ را پیدا کنید، با ما همراه باشید. تد

 

به بهترین نوع سخنرانی ها در مجامع بین الملل میتوانیم به سخنرانی های تد اشاره کنیم . سخرانی TED

۱. اعتماد به نفس
اعتماد به نفس یکی از ۹ ویژگی سخنرانان بزرگ

بر اساس پژوهشی که در دانشگاه والور هامپتون (Wolverhampton) صورت گرفته است، سخنرانانی که اعتمادبه‌نفس بالایی دارند در چشم مخاطب شایسته‌تر، باهوش‌تر، دوست‌داشتنی‌تر و قابل باورتر هستند. اعتمادبه‌نفس در سخنرانی یکی از کلیدی‌ترین عناصر موفقیت است. سخنرانی کردن در جمع به‌طور طبیعی توأم با کمی اضطراب است. اینکه برای سخنرانی کردن، مضطرب می‌شوید و کمی عصبی هستید اصلا چیز غیرعادی و عجیبی نیست. حتی مارک تواین هم بر این باور بود که تنها دو دسته سخنران در دنیا وجود دارد:

سخنرانان مضطرب؛
سخنرانان دروغگو.

دو پادزهر اصلی برای اضطراب وجود دارد:

هیجان
اگر درباره‌ی موضوع سخنرانی‌تان خیلی هیجان‌زده هستید، این هیجان و ذوق در خلال ارائه‌ی موضوع خودش را نشان خواهد داد و موجب از بین رفتن اضطراب می‌شود. مطالعات نشان می‌دهند که وقتی افراد به‌جای اینکه بگویند «اضطراب» داریم از واژه‌ی «هیجان» استفاده می‌کنند، سخنرانی همراه با آرامش بیشتری برگزار خواهد شد.

صحت و صداقت

خودتان باشید. قلمبه‌سلمبه حرف نزنید و راحت باشید. برای سخنرانی کردن باید زیاد تمرین کنید. تا آنجا که می‌شود خود را آماده کنید، اما چیزی را حفظ نکنید. اگر مطالب و محتوای سخنرانی را حفظ کنید، فراموش کردن بخشی از متن سخنرانی، شما را به اشتباه و تپق زدن می‌اندازد و روند سخنرانی‌تان به‌هم می‌خورد.

برای اینکه ویژگی سخنرانان بزرگ را پیدا کنید، تنها فائق شدن بر اضطراب کافی نیست. باید بر موضوع سخنرانی تسلط کامل داشته باشید و روی صحنه در مقابل حضار، خودتان باشید.

۲. شور و اشتیاق
شور و اشتیاق از ۹ ویژگی سخنرانان بزرگ

سخنرانان بزرگ برای برقراری ارتباط با مخاطب، در مورد موضوع سخنرانی شور و شوق زیادی دارند. بدون اشتیاق و علاقه، سخنرانی بی‌روح و بی‌معنی می‌شود. اگر می‌خواهید مخاطب‌تان تحت تأثیر قرار بگیرد، باید در احساسات خود خلوص و شور واقعی نشان بدهید.

برای نشان دادن خلوص در احساسات و شور و شوق لازم نیست صدایتان را بیهوده بالا ببرید یا دست‌هایتان را در هوا بالا و پایین کنید. نیازی به حرکات اغراق شده نیست. فقط کافی است بر احساسات خود مسلط باشید و بر ارتباط برقرار کردن با مخاطب تمرکز کنید.

مطالعه‌ی اخیر مؤسسه‌ی گالوپ در مورد فقدان و کمبود شور و شوق در محیط‌های کاری ایالات متحده آمریکا، نشان می‌دهد که:

۵۵ درصد جمعیت نیروی کار با محیط کاری خود آمیختگی و مشارکت لازم را ندارند؛
۱۶درصد جمعیت نیروی کار به شدت با محیط کار خود غریبه هستند.
اگر با محیط کاری خود به‌اندازه‌ی کافی در ارتباط و هماهنگی نباشید، حتی شور و شوق‌داشتن در مورد موضوع سخنرانی هم راهی به پیش نمی‌برد و سخنرانی موفقی نخواهید داشت. گاهی اوقات موضوعی، شما را چندان به هیجان نمی‌آورد اما برای اینکه نشان بدهید نسبت به موضوع شور و شوق دارید باید موضوع را به‌خوبی کندوکاو کنید و علاقه‌مندی‌های خود را از آن استخراج کنید.

۳. خودتان باشید
برای شباهت به سخنرانان بزگ خودتان باشید تد

لازم نیست روی صحنه‌ی سخنرانی به کس دیگری تبدیل بشوید. خودتان باشید. تنها کاری که باید بکنید همین است؛ خودِ خودتان باشید. اگر سعی کنید از خود واقعی‌تان فاصله بگیرید، هرچقدر هم برای سخنرانی آماده باشید یا به حرف‌هایتان اعتقاد داشته باشید مهم نیست. مخاطب باز هم حرف‌هایتان را غیرصمیمانه می‌بیند و احساس می‌کند که بلانسبت کمی شیشه‌خرده دارید.

اگر نامزدهای انتخابات سیاسی صادق به‌نظر نرسند، احتمال پیروزی و موفقیت‌شان کاهش می‌یابد. در زمینه‌ی کسب‌وکار هم همین مسئله وجود دارد. وقتی راهبردهای بازاریابی اجتماعی شرکت شما خالصانه و صادقانه نباشد، افزایش فروشی در کار نخواهد بود. سخنرانی هم مانند همه‌ی کارهای دیگر نیاز به صداقت و خلوص دارد. از قدیم گفته‌اند آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند.

صحت و صداقت خیلی مهم است. در سال‌های اخیر حدودا از سال ۲۰۰۹ میلادی به بعد اشاره به واژه‌ی صحت و درستی در سرمقالات و مقالات روزنامه‌های مختلف به طرز شگفت‌انگیزی بالا رفته است. روش‌های گوناگونی برای بالابردن اعتبارِ سخنرانیِ شما وجود دارد و تعدادی از بهترین‌های آنها در ادامه معرفی شده‌اند:

تمرین کنید اما حفظ نکنید
برای اینکه در سخنرانی، خودتان باشید نباید چیزی را حفظ کنید. تا آنجا که می‌توانید تمرین کنید و درخلال تمرین هر بار، تلاش کنید تا جملات و واژه‌های جدید به کار ببرید. با این کار در هنگام سخنرانی واقعی تغییر جملات راحت‌تر می‌شود به‌ویژه وقتی اوضاع مطابق برنامه پیش نمی‌رود. حفظ کردن متن سخنرانی بین شما و مخاطب فاصله می‌اندازد و مانع از برقراری یک ارتباط دوطرفه می‌شود.

حالت طبیعی صدایتان را حفظ کنید
صدای خود را در هنگام سخنرانی عوض نکنید. صدای قلابی یا تلاش زیاد برای قشنگ حرف زدن، ارتباط شما با مخاطب را مختل می‌کند. لازم نیست مانند مجری‌های صبحگاهی رادیو حرف بزنید. عصاقورت‌داده هم نباشید. با آهنگ معمولی و شیوه‌ی صحبت کردن روزانه و عادی خود حرف بزنید. اگر در میان صحبت کردن کمی به مکث نیاز دارید، خب مکث کنید. نگران نباشید، شما که ربات نیستید.

 

شما میتوانید تمامی سخنرانی های دوبله TED  را در تلوبیون مشاهده کنید . صفحه سخنرانی تد در تلوبیون 

 

همچنین تمامی سخنرانی های دوبله فارسی تد را نیز میتوانید در تلوبیون مشاهده کنید 


تاریخ : 02 آبان 1397 - 23:03 | توسط : ninido | بازدید : 462 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید